Bureau

Het bureau

Sinds de oprichting in 1984 als Poort & Partners en de nieuwe samenstelling als PBV architecten in 1993 zijn wij uitgegroeid tot een landelijk opererend architectenbureau.

Met onze toegewijde medewerkers staan wij voor u klaar om oplossingen aan te dragen voor allerlei architectonische, stedenbouwkundige en bouwkundige vraagstukken en uitdagingen.

 

about-services-commercials

Creatief met enthousiasme

U hebt een idee, een visie of misschien bent u daarin juist zoekende. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden binnen uw project en gebruiken onze kennis en creativiteit om tot een mooi ontwerp te komen.

Wij maken concepten op allerlei schalen: van een verbouwing in een bestaand pand tot een woonwijk, van een kantoor tot een hotel. Wij werken met een enthousiast team, dat elkaar aanvult en ondersteunt: van schetsontwerp tot vergunningsaanvraag. 

 

 

 

about-services-commercials

Actief

Wij zijn als bureau actief binnen vele disciplines: naast woningbouw hebben we kantoren, villa’s, centrumplannen en allerlei andere projecten gerealiseerd. Verder hebben we ook een goede staat van dienst wat betreft hotels en de gezondheidszorg. Kijkt u gerust rond op de website om een indruk te krijgen van onze projecten.

Schroom niet contact met ons op te nemen voor meer informatie, de koffie staat voor u klaar!