Bureau

Het bureau

Sinds de oprichting in 1984 als Poort & Partners en de nieuwe samenstelling als PBV architecten in 1993 zijn we uitgegroeid tot een landelijk opererend architectenbureau.

Met onze groep van toegewijde medewerkers zijn we in staat oplossingen aan te dragen voor allerlei stedenbouwkundige, architectonische en bouwkundige vraagstukken en uitdagingen.

about-services-commercials

Enthousiast

Vaak voeren wij op verzoek van opdrachtgevers een stuwende rol bij de totstandkoming van een project vanaf het allereerste initiatief. Wij zijn in staat concepten te maken op allerlei schalen die dan veelvuldig leiden tot originele invullingen en uitwerkingen. Belangrijk aspect van ons werk is dat we er vooral plezier in hebben. PBV architecten is een enthousiast team van ruim tien personen die elkaar steunen en aanvullen.
 

 

 

about-services-commercials

Actief

Zoals op deze website te zien is zijn we actief binnen vele disciplines. Naast woningbouw, wat een van onze grotere pijlers is, hebben we veel kantoren, mooie villa’s en allerlei andere projecten gerealiseerd. Verder hebben we ook een goede staat van dienst wat betreft hotels en de gezondheidszorg. Sinds de eeuwwisseling worden we ook steeds meer met succes betrokken bij centrumplannen.